marți, 22 mai 2012

Acest Tweak pentru iPhone vă permite să vizualizaţi iOS 5 notificărilor cu Full Text

Odată cu introducerea de iOS 5, Apple a dramatic re-imaginat modul în care sistemul lor de operare mobil se ocupă de utilizator cu care se confruntă notificări. Pe ansamblu, utilizatorii au fost extrem de fericit pentru a vedea schimbarea având în vedere că vechea metodă de a prezenta o alertă de bland si intruzive a oferit o experienţă negativă de utilizator şi a întrerupt orice utilizator a fost a face pe dispozitiv.

Deşi sistemul de notificare actual este infinit mai bine decât predecesorul său, iOS dezvoltator Kramer Conrad şi conceptul de artist şi designer de Iosua Tucker s-au găsit câteva defecte mici din aceasta, care au fixate cu eliberarea de Reveal lor Tweak, disponibile acum în magazin jailbroken Cydia . Scopul întreg de Reveal este de a modifica sistemul de notificare în termen de iOS 5 pentru a se asigura că notificările nu mai sunt reduse atunci când vizualizate pe ecranul de blocare, eliminând necesitatea de a apăsaţi pe banner-ul de notificare pentru a vedea de fapt, mesajul complet sau de alertă.

Într-o instalaţie stoc de IOS, notificare de alertă are doar o cantitate foarte limitat de spaţiu disponibil în care se poate afişa textul de utilizator. În unele cazuri, acest lucru înseamnă că doar primele 120 de caractere sau astfel încât poate fi demonstrat, adică utilizatorul trebuie să atingeţi de alertă pentru a vedea restul de banner sau textul de alertă. Când este instalat, Reveal elimină această cerinţă şi modifică, de fapt, bannere, de blocare bule de ecranul de blocare celule de pe ecran pentru a fi derulant şi expandabil pentru a se potrivi cu conţinutul de alertă.
Un exemplu din lumea reală a acestui lucru ar fi atunci când primeşte un SMS sau iMessage care produce o alertă de banner de-a lungul partea de sus a ecranului dispozitivului iOS. În condiţii normale de utilizare ar trebui să atingeţi acel banner care urmează să fie luate în corpul mesajului în cadrul App Mesaje, cu dezvaluie instalat, care nu mai este necesar, cu utilizatorii de acum posibilitatea de a derula orizontal, prin conţinutul banner pentru a citi mesajul complet. Teoria Acelaşi lucru se aplică pentru a bloca mesajele de pe ecran cu bule, cu excepţia cazului în care pot fi defilat pe verticală şi blocaţi celulele ecran poate fi exploatat şi extins pentru a afişa întregul conţinut.

Reveal este disponibil pentru descărcare de la depozit BigBoss, la un cost de 1.99 dolari şi necesită iOS 5 sau mai sus, pentru a fi instalate.

Asiguraţi-vă că pentru a verifica noastră iPhone Galerie Apps şi Apps Galerie iPad pentru a explora mai multe aplicaţii pentru iPhone, iPad şi iPod touch.

Puteţi să ne urmeze pe Twitter, ne adauga la cercul dvs. de pe Google + sau ca pagina de Facebook pentru a te mentine actualizat pe cele mai noi de la Microsoft, Google, Apple si Web.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu